KINDERFEEST: ZATERDAG 1 JULI 2023

Op zaterdag 1 juli 2023 van 10.00u – 16.00u zal het jaarlijkse Kinderfeest weer plaatsvinden voor alle basisschool leerlingen uit Wezep op het grasveld naast het appartementencomplex aan de Turfhorst in Wezep.

Het Kinderfeest is elk jaar weer één groot feest! Alles is die dag gratis; van Circus in de Zorg (met voorstellingen om 10.30u & 14.00u), en diverse attracties tot ijsjes en suikerspinnen!! Tussen de middag wordt er voor gratis eten gezorgd. Tegen een kleine betaling kan er frisdrank gekocht worden bij onze SRV wagen. Verder is er ook weer een grote verloting, hiervoor kunt u tijdens het Kinderfeest uw vakje(s) op het grote verlotingsbord kopen. De trekking is dan later die middag.

Sponsoren

Het Kinderfeest wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. Klik hier voor een overzicht van alle sponsoren of als je met jouw bedrijf ook een bijdrage wil doen.

Wilt u het Kinderfeest ook steunen?

In principe is het kinderfeest gratis, maar wij kunnen dit alleen blijven organiseren met behulp van giften. Wij worden deels financieel gesteund door bovengenoemde sponsoren, maar er worden veel meer kosten gemaakt. Daarom roepen wij iedereen op om per persoon/kind slechts € 1,00 te doneren in de welbekende melkbus/emmer op het feestterrein of klik op deze link om digitaal te doneren, zodat ook volgend jaar weer een kinderfeest kan worden georganiseerd!

Ook is het mogelijk om een financiële bijdrage te leveren middels een bankoverschrijving. Ons rekeningnummer is NL95 RABO 0396 5412 32 t.n.v. Buurtvereniging Wijk U.

Heel erg bedankt voor uw financiële steun!

Impressie Kinderfeest
Bekijk hier een videoimpressie van het Kinderfeest van 2 juli 2022!