Kinderfeest

KINDERFEEST: ZATERDAG 2 JULI 2022

Op zaterdag 2 juli 2022 van 10.00u – 16.00u vond het jaarlijkse Kinderfeest weer plaats voor alle basisschool leerlingen uit Wezep op het grasveld naast het appartementencomplex aan de Turfhorst in Wezep.

Het Kinderfeest is elk jaar weer één groot feest! Alles is die dag gratis; van Circus in de Zorg (met voorstellingen om 10.30u & 14.00u), en diverse attracties tot ijsjes en suikerspinnen!! Tussen de middag wordt er voor gratis eten gezorgd. Tegen een kleine betaling kan er frisdrank gekocht worden bij onze SRV wagen. Verder is er ook weer een grote verloting, hiervoor kunt u tijdens het Kinderfeest uw vakje(s) op het grote verlotingsbord kopen. De trekking is dan later die middag.

*** DONATIES ***

Wel willen we benadrukken dat het Kinderfeest niet kan blijven bestaan zonder uw/jullie donaties. Daarom zal er weer een melkbus op het terrein staan waar donaties in gedaan kunnen worden.

Sponsoren

Het Kinderfeest wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors: Boni Supermarkt Wezep & Cafetaria Borst, waarvoor hartelijk dank!

(klik hier voor een overzicht van alle sponsoren)

Wilt u het Kinderfeest steunen?
In principe is het kinderfeest gratis, maar wij kunnen dit alleen blijven organiseren met behulp van giften. Wij worden deels financieel gesteund door bovengenoemde sponsoren, maar er worden veel meer kosten gemaakt. Daarom roepen wij iedereen op om per persoon/kind slechts € 1,00 te doneren in de welbekende emmer op het feestterrein, zodat ook volgend jaar weer een kinderfeest kan worden georganiseerd! Heel erg bedankt voor uw financiële steun!

Impressie Kinderfeest
Bekijk hier een videoimpressie van het Kinderfeest van 2 juli 2022!