Kinderfeest

*** IN 2021 IS ER HELAAS GEEN KINDERFEEST I.V.M. COVID-19 ***

Elk jaar in juli vindt het jaarlijkse Kinderfeest weer plaats voor alle basisschool leerlingen uit Wezep op het grasveld naast het appartementencomplex aan de Turfhorst in Wezep.

Het is elk jaar weer één groot feest! Alles is die dag gratis; Circus Sijm (met voorstellingen om 10.30u & 13.30u), en diverse attracties tot ijsjes, pannenkoeken en suikerspinnen!! Tegen een kleine betaling kan er frisdrank gekocht worden bij onze SRV wagen. Verder is er ook weer een grote verloting, hiervoor kunt u volgende week woensdag op de braderie uw vakje(s) op het grote verlotingsbord kopen. De trekking is dan tijdens het Kinderfeest.

*** DONATIES ***

Wel willen we benadrukken dat het Kinderfeest niet kan blijven bestaan zonder uw/jullie donaties. Daarom zal er weer een melkbus op het terrein staan waar donaties in gedaan kunnen worden.

Sponsoren

Het Kinderfeest wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor: Boni Supermarkt Wezep

(klik hier voor een overzicht van alle sponsoren)

Wilt u het Kinderfeest steunen?
In principe is het kinderfeest gratis, maar wij kunnen dit alleen blijven organiseren met behulp van giften. Wij worden deels financieel gesteund door bovengenoemde sponsoren, maar er worden veel meer kosten gemaakt. Daarom roepen wij iedereen op om per persoon/kind slechts € 1,00 te doneren in de welbekende emmer op het feestterrein, zodat ook volgend jaar weer een kinderfeest kan worden georganiseerd! Heel erg bedankt voor uw financiële steun!

Foto’s Kinderfeest
Klik HIER om de foto’s van het Kinderfeest van 2018 te bekijken, gemaakt door Gerjanne Immeker. Heeft u bezwaar tegen publicatie van een foto waar u of uw kind(eren) op staat? Stuur dan een e-mail naar info@gerjanne.nl. In de Fotogalerij vindt u de foto’s van voorgaande Kinderfeesten!